Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز دفتر مطالعات و تدوین تاریخ گفت: شیعیان آذربایجان اکثریت جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند؛ آن‌ها به‌زودی سیلی محکمی به دولت آذربایجان خواهند زد.

سرویس سیاست مشرق- از فوریه ۱۹۸۸ منطقه قره‌باغ شاهد درگیری‌های کلاسیک میان دو دولت جداشده از جماهیر شوروی بوده است، گاه همسایگان این دو کشور نیز وارد منازعات شده‌اند؛ گاهی در نقش میانجی و گاهی هم با ارسال کمک‌های نظامی و دیپلماتیک (مانند تحریم دولت ارمنستان توسط ترکیه در سال ۱۹۹۴)، اما این نزاع‌های کوتاه‌مدت میان دو کشور همواره تحت کنترل بوده و پس از مدتی با همکاری‌های چندجانبه آتش درگیری‌ها خاموش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای ایران به‌عنوان همسایه جنوبی ارس، منازعات قره‌باغ هیچ‌گاه خطر امنیتی جدی نداشته و هیچ‌کدام از طرف‌های درگیر سعی در کشاندن درگیری‌ها در زمین فراخ‌تر همسایه را نداشته‌اند، بر همین اساس تهران طی دهه ۹۰ به‌عنوان میانجی و در دو دهه بعدازآن به‌عنوان ناظری با نگاه بی‌طرف‌تر بر تحولات اثرگذار بوده است. اما حالا در دور جدید درگیری‌ها ورق برگشته است؛ در جنگ ناگورنو ۲۰۲۰ دولت آذربایجان بدون واهمه از عواقب پیش رو گروه‌های سلفی و تکفیری را با هماهنگی آمریکایی‌ها و تحت نظارت مستقیم مستشاران صهیونیست به کنار مرز ایران کشاند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر انقلاب در آخرین سخنرانی خود در مراسم مشترک دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه‌های افسری به مسئله وابستگی برخی کشورهای مسلمان به دولت‌های خارجی به‌ویژه رژیم کودک کش اسرائیل پرداختند. فرمانده کل قوا، تأمین امنیت با تکیه‌بر دیگران را فقط یک توهم خواندند و گفتند: کسانی که به این توهم دچارند سیلی آن را به‌زودی خواهند خورد چراکه دخالت مستقیم یا غیرمستقیم بیگانگان در امنیت و جنگ و صلح هر کشوری، فاجعه‌ای مصیبت‌بار است. (اینجا بخوانید)

عباس سلیمی نمین پژوهش‌گر تاریخ و مدیر مرکز دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران در گفتگو با «مشرق» به تبیین سخنان رهبر انقلاب درباره دولت‌های وابسته پرداخته و می‌گوید: «مقام معظم رهبری از سر دل سوزی به علی‌اف تذکر داده‌اند، اکثریت مردم این کشور شیعه بوده و ایشان توجه ویژه‌ای به این کشور دارند» .

سلیمی نمین درباره سفر وزیر خارجه ارمنستان به تهران و دیدار با مقامات دیپلماتیک کشور گفت: بخشی از این سفر درباره درخواست ایروان از ایران برای تشکیل یک پایگاه نظامی در ارس شمالی است؛ ارمنستان می‌داند که با تکیه‌بر مقاومت مردمی منطقه می‌تواند خود را از آسیب‌های احتمالی دور کند.

در ادامه بخش‌های مهم این گفتگو را می‌خوانید:

علی‌اف راه خاندان پهلوی را نرود!

 عباس سلیمی نمین با اشاره به سخنان رهبر انقلاب درباره نفوذ رژیم صهیونیستی در کشورهای مسلمان گفت: اتکا به صهیونیست‌ها در منطقه ما سابقه دارد؛ دولت‌هایی که به این موضوع توجه نکنند؛ قطعاً زیان خواهند دید. رژیم صهیونیستی به نمایندگی از جهان سرمایه‌داری در تلاش است کشورهای تحت سلطه آمریکا را کنترل کند. به‌عنوان نمونه آن‌ها در عربستان؛ مصر؛ اردن و امارات فعال هستند. اما شواهد تاریخی در برخی از کشورها ازجمله ایران، به ما نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی بسیار ضعیف‌تر از آن است که بتوانند حافظ یک کشور غربی در منطقه باشد.

مدیر مرکز دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ادامه داد: پهلوی‌ها به صهیونیست‌ها اتکا کرده و اجازه دادند تا اسرائیل امور داخلی کشور را در دست بگیرند. دیدیم که رژیم صهیونیستی تمامی امور سیاسی و اجتماعی را کنترل و مسدود کرد؛ درنهایت انفجار سیاسی در ایران روی‌داده و پهلوی به خاطر اتکا به دولت خارجی از ملت سیلی خورد. ملت ایران چنان سیلی محکمی به رژیم شاه زد که در تاریخ کم‌نظیر است.

استادتاریخ دانشگاه ادامه داد: ما نمی‌دانیم آنهایی که در جمهوری آذربایجان در مسند کار هستند فهم نتایج اتکا به خارجی رادارند یا خیر؛ اما رهبر انقلاب به‌عنوان فردی دلسوز آن‌ها را انذار می‌کنند. ایشان از دولت‌مردان این دست کشورها می‌خواهند که راه و روش رژیم پهلوی را نرفته و از تاریخ درس بگیرند.

جالب آنکه رژیم صهیونیستی خود در آستانه فروپاشی است؛ اگر آمریکایی‌ها سالانه میلیاردها دلار به آن‌ها کمک نظامی نکند خیلی زود از درون دچار فروپاشی می‌شود. اسرائیل پایگاهی که برای ضربه زدن و جلوگیری از رشد ملت‌های منطقه است؛ اما در کمال تعجب دولت آذربایجان به این پادگان نظامی تکیه داده و به دنبال پیشرفت و مدرن شدن است! تکیه دادن رهبران آذربایجان به رژیم صهیونیستی نشانه «جهالت سیاسی» و عدم اشراف آن‌ها بر تاریخ است.

مردم آذریابجان به علی‌اف سیلی خواهند زد

سلیمی نمین درباره سیلی خوردن حکام وابسته به دولت‌های خارجی گفت: شیعیان آذربایجان اکثریت جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند؛ آن‌ها به‌زودی سیلی محکمی به دولت آذربایجان خواهند زد. دولت آذربایجان سعی کرده با انسداد سیاسی؛ شکنجه و زندان کشور را کنترل کند. اما آن‌ها هرگز نمی‌توانند مردم را وادار به تبعیت از صهیونیست‌ها کنند. به نظرم در ماجرای پیش‌آمده قبل از آنکه نوع مواجهه جمهوری اسلامی ایران با رژیم صهیونیستی مطرح باشد؛ نوع مواجهه مردم آذربایجان با این رژیم تعیین‌کننده است. البته ما وظیفه‌داریم در برابر تحریک و توطئه اسرائیل در منطقه محکم ایستادگی کنیم.

استاد تاریخ دانشگاه ادامه داد: تذکر رهبر انقلاب نسبت به مسائل داخلی آذربایجان است؛ هیچ کشوری قادر نخواهد بود با حمایت صهیونیست‌ها در مسیر استقلال قرار بگیرد؛ انور سادات سعی کرد با اسرائیل پیوند خورده و ملت را آلوده کند؛ شما دیدید که او چه تودهنی محکمی از مردم خورد. الهام علی‌اف باید از تاریخ معاصر سیاسی؛ از سرنوشت حکامی چون سادات درس گرفته و راه آن‌ها را نرود.

 سلیمی نمین درباره ماهیت دولت آذربایجان گفت: الهام علی‌اف بر اساس توانایی‌هایش به قدرت نرسیده است، او در زیر سایه معاملات پنهان دولت را در دست گرفته است. الهام پس از مرگ حیدر علی‌اف تا شش ماه جنازه او را پناه کرد تا بتواند مقدمات انتقال قدرت را فراهم کند. چنین فردی قطعاً تیزهوشی سیاسی ندارد؛ لذا اشارات رهبر انقلاب را متوجه نمی‌شود؛ اما مقام معظم رهبری از سر دلسوزی به او هشدار می‌دهد، ایشان از علی‌اف خواسته تا فرصت وجود دارد خود را اصلاح کرده و در برابر ملت خود قرار نگیرد.

پان ترکسیم محصول صهیونیسم است

 استاد تاریخ دانشگاه درباره ترویج ناسیونالیسم و پان ترکسیم توسط دولت ترکیه و آذربایجان گفت: صهیونیست‌ها بنیان‌گذار ناسیونالیسم و پان ترکیسیم در ترکیه هستند، آنچه موجب شکل‌گیری حکومت جدید در ترکیه شد، حاصل یک عملیات اسرائیلی است. شورای پان‌ترکیسم توسط عوامل سرویس‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی هدایت‌شده است. علی‌اف و اردوغان گمان می‌کنند که با ترویج پان‌ترکیسم ادغام‌شده در ناسیونالیسم می‌توانند پیشرفت کنند؛ درحالی‌که ناسیونالیسم باعث تضعیف این کشورها خواهد شد؛ کما اینکه انگلیسی‌ها، امپراتوری عثمانی را با تکیه‌بر ناسیونالیسم عربی و ترکی چندتکه کردند. بعد از فروپاشی یک سری کشور تحت سلطه بنیان‌گذاران صهیونیسم (انگلیس) تشکیل شد. انگلیسی‌ها یک سری حاکمان آلوده و دون‌پایه را بر سرکار آورده تا منافع بریتانیا تأمین شود. پس می‌بینید یک قدرت بزرگ ممکن است با تکیه‌بر ناسیونالیسم دچار فروپاشی شود. خرد شدن این کشورها به سود ملت‌ها نبوده است.

تأسیس پایگاه نظامی در آن‌سوی ارس

مدیر مرکز دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران درباره سفر وزیر خارجه ارمنستان به تهران گفت: در برخی محافل شنیده‌شده است که مقامات ارمنستان از جمهوری اسلامی ایران خواسته‌اند که در ارس شمالی پایگاه نظامی بزند؛ این موضوع اگر ضروری باشد چراکه نه! ما با ارمنستان مرزداریم.

سلیمی نمین ادامه داد:فرض کنید کشور همسایه ما در حفاظت از مرزهای خود کوتاهی کرد؛ اگر دراین‌بین کشور ثالثی وارد شود ما باید از امنیت ملی خود دفاع کنیم. ما اجازه نمی‌دهیم کشوری ثالث میان ایران و همسایه استقرار پیداکرده و مسئله‌سازی کند. در این نقطه فقط ایران و ارمنستان می‌توانند نقش بازی کرده و دولت دیگری حق حضور ندارد.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان الهام علی اف عباس سلیمی نمین جنگ قره باغ ارمنستان جمهوری آذربایجان آذربایجان رژیم صهیونیستی دولت آذربایجان رهبر انقلاب صهیونیست ها سلیمی نمین درگیری ها علی اف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۵۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر معظم انقلاب در دیدار معلمان: سند تحول را چندسال در کشو گذاشتند و درش را بستند/ به دانشگاه‌های آمریکا و اروپا نگاه کنید؛ نشان می‌دهد ملت‌ها به مسئله غزه حساسند/ باید فشار روی رژیم صهیونیستی روزبه‌روز افزایش پیدا کند

رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز معلم در دیدار هزاران نفر از معلمان و فرهنگیان سراسر کشور، تکریم و تشکر از معلم را وظیفه فرد فرد ملت خواندند و با اشاره به اینکه آموزش‌وپرورش از لحاظ اهمیت و تأثیرگذاری با هیچ دستگاه دیگری قابل مقایسه نیست، افزودند: هویت‌سازی نسل نوجوان و جوان و ایجاد شوق و امید در او، تحول مستمر، توانمندسازی مادی و غیرمادی معلمین، حمایت از مراکز تربیت معلم، تقویت معاونت پرورشی و الگوسازی در جامعه معلمین، مهمترین سرفصل‌های کاری آموزش‌وپرورش است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین گسترش تظاهرات حمایت از ملت فلسطین در آمریکا و کشورهای دیگر را نشانه استمرار اولویت مسئله غزه در افکار عمومی جهان خواندند و تأکید کردند: جنایات رژیم صهیونیستی و همدستی آمریکا با او، حقانیت مواضع نظام و ملت ایران را در نفی رژیم اشغالگر و بدبینی به آمریکا اثبات کرد و همه بدانند هیچ راه حلی برای حل مسئله فلسطین جز بازگشت این سرزمین به صاحبان مسلمان، یهودی و مسیحی آن وجود ندارد و روابط با رژیم صهیونیستی و عادی‌سازی، مشکلی را حل نخواهد کرد.

ایشان با تبریک روز معلم به جامعه عزیز معلمان به عنوان پرورش‌دهندگان فضیلت و سازندگان آینده کشور، گفتند: توجه و احترام همگانی به معلمان، باعث ایجاد جاذبه بیشتر برای این شغل شریف، ارتقای سطح جامعه معلمین و در نتیجه، ارتقای کشور می‌شود و لازم است رسانه‌ها و صاحبان تریبون‌های عمومی در زمینه تبیین جایگاه معلم و ضرورت تمجید از او، فعال شوند.

رهبر انقلاب علت متفاوت بودن اهمیت آموزش‌وپرورش با دیگر دستگاه‌ها را تربیت منابع انسانی برشمردند و گفتند: همه دستگاه‌ها بکارگیرنده نیروی انسانی هستند اما آموزش‌وپرورش، پرورش‌دهنده منابع انسانی است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای معلمان فعال را هویت‌سازان نسل نوجوان و جوانان دانستند و گفتند: هر حرف و رفتار و موضع‌گیری و حتی اشاره معلم در شخصیت‌سازی نسل نو تأثیر دارد.

ایشان وجود نیروی انسانی خوب را غیرقابل مقایسه با منابع و سرمایه‌های طبیعی خواندند و گفتند: پیشرفت،‌ امنیت، سلامت، علم و تحقق همه ارزش‌های انسانی و اسلامی در کشور در گرو وجود نیروی انسانی مناسب است که این کار عظیم برعهده آموزش‌وپرورش است.

حضرت آیت‌‎الله خامنه‌ای سخنان وزیر آموزش‌وپرورش در این دیدار را خوب ارزیابی کردند و افزودند: بحمدالله برخی نکاتی که در سالهای گذشته بیان کرده‌ایم در مسیر اجرا قرار گرفته است.

رهبر انقلاب در تبیین سرفصل‌های مهم آموزش‌وپرورش، اجرای سند تحول را مهمترین خواندند و گفتند: از انفعال و کم‌توجهی به این سند در سالهای گذشته، ضرر کردیم اما بازنگریِ در حال نهایی شدن این سند و تدوین نقشه‌راه اجرایی آن خبر خوبی است که ترمیم سند تحول با استفاده از نخبگان داخل و خارج آموزش‌وپرورش، باید مستمر ادامه یابد.

«توانمندسازی»، سرفصل دومی بود که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در باب وظایف آموزش‌وپرورش مطرح کردند.

ایشان گفتند: توانمندسازی معیشتی و مادی معلمان همیشه مورد تأکید بوده و اکنون نیز هرچه ممکن است باید در این زمینه تلاش شود.

رهبر انقلاب افزودند: توانمندسازی اما محور دیگری هم دارد ‌و آن قوام‌یافتگی کار «معلمی» است؛ یعنی معلم از نیروی معنوی و عشقی که در وجود هر انسانی به تعلیم و تربیت وجود دارد، استفاده کند و با بهره‌مندی از ملزومات، نیازها و تجربیات، شغل پرمرتبت معلم را قوام و استواری و استحکام دهد.

ایشان در همین بحث، نیت، روحیه، انگیزه و درک حقیقی از «معلمی» را لازمه پرورش نسل‌ نو دانستند و افزودند: معلمی صرفاً با کلاس و تدریس محقق نمی‌شود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین تقویت مراکز تربیت معلم را لازمه دستیابی جامعه معلمین به سطح تراز خواندند و افزودند: دانشگاه فرهنگیان و دیگر مراکز تربیت معلم باید کاملاً تقویت شوند.

سرفصل سومی که رهبرانقلاب به تبیین پرداختند، اهمیت و لزوم تقویت معاونت پرورشی بود. ایشان گفتند: در برهه‌ای عده‌ای می‌گفتند معاونت پرورشی لازم نیست و خود معلم در کنار تعلیم وظیفه پرورش را هم انجام می‌دهد؛‌ البته این حرف درست است اما صرف توجه معلم به مسائل پرورشی کافی نیست و باید مجموعه‌ای، متولی این مسئله بسیار مهم باشد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، جلوگیری از ایجاد و شیوع آسیب‌های اجتماعی را جزو توقعات از جوانان خواندند و گفتند: مقدمه و شرط تحقق این مهم آن است که در خود مدارس آسیب‌های اجتماعی وجود نداشته باشد که این جزو وظایف معاونت پرورشی است.

تبیین صحیح مسائل بنیادی کشور و نظام برای نوجوانان و جوانان، وظیفه دیگر معاونت پرورشی بود که رهبر انقلاب با اشاره به آن گفتند: اگر میلیون‌ها جوان و نوجوان، مصالح بنیادی و مسائل اساسی کشور را بشناسند، از جبهه دوست و دشمن آگاه باشند و در مقابل اهداف دشمنان ملت واکسینه شوند، سرمایه‌گذاری عظیم رسانه‌ای و سیاسی دشمنان نتیجه‌ای نخواهد داد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: دانش‌آموزان، جوانان و نوجوانان باید از منطق و عقلانیت سیاست‌ها و رفتار نظام باخبر باشند و بدانند پشت شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیلِ» ملت چه منطقی نهفته است و چرا ایران حاضر به ایجاد روابط با برخی کشورها و دولت‌ها نیست.

رهبر انقلاب در سرفصلی دیگر با تأکید بر اهمیت ثبات مدیریتی در آموزش و پرورش، تغییرات کوتاه‌مدت مدیریتی را موجب به ثمر نرسیدن کارهای اساسی دانستند و گفتند: بنده در مدیریت‌های سطح بالا تا متوسط تأکید بر ثبات دارم تا بتوان برنامه‌ها و کارهای مهم را دنبال کرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به وجود الگوهایی برای اقشار در صنوف مختلف جامعه، الگوسازی و معرفی نمونه‌های برتر معلمان را ضروری و شوق‌آفرین خواندند و افزودند: آموزش و پرورش باید الگوهای موفقی همچون معلمی که خوب تدریس می‌کند یا سالهای طولانی از عمر خود را صرف تدریس کرده است، یا رنج رفت و آمد به مناطق دشوار برای تدریس به دانش‌آموزان را به جان خریده است، شناسایی، و این معلمان را به عنوان قهرمانان تعلیم و تربیت معرفی کند.

ایشان در بخش دیگری از سخنانشان و در بیان انتظارات از جامعه معلمان، معلم را نه فقط آموزنده علم بلکه پرورنده هویت دانش‌آموز خواندند و گفتند: معلم می‌تواند توانایی‌های بالقوه و استعدادهای دانش‌آموز را همچون استخراج طلا و نقره از معدن، کشف و بالفعل کند؛ بنابراین معلم باید در کنار علم‌آموزی، انگیزه، همت، اعتماد به نفس و شوق به درس و کار هم به دانش‌آموز بدهد تا ظرفیت‌های درونی او شکوفا شود.

«دادن نگاه ملی به دانش‌آموز» انتظار دیگری بود که رهبر انقلاب با اشاره به آن گفتند: نگاه ملی یعنی دانش‌آموز بداند که تحصیل و کلاس درس قطعه‌ای از حرکت عمومیِ پیشرفت و جزیی از ماشین عظیم پیش‌برنده کشور و نظام است، بنابراین لازم است دانش‌آموزان را با افتخارات ملی، داشته‌های کشور، پیروزی‌های ناشی از راههای درست، آشنا و همچنین از خطرها و دشمنی‌ها آگاه کنید.

ایشان امیدآفرینی را وظیفه دیگر معلمان دانستند و افزودند: امید تضمین‌کننده آینده کشور است و اگر کسی امید را در دل و جان جوان و نوجوان برانگیزد در واقع به ساخت آینده کشور کمک کرده است و به همین علت است که مکرراً بر امیدآفرینی اصرار می‌کنیم.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: افرادی که از سر لجاجت با نظام یا دولت یا اشخاص دیگر، جوانان را ناامید می‌کنند در واقع به آینده کشور لطمه می‌زنند.

«تشویق دانش‌آموزان به فعالیت‌های اجتماعی» و همچنین «مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان»، توصیه‌های دیگر رهبر انقلاب به معلمان بود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بخش پایانی سخنانشان به مسئله غزه پرداختند و افزودند: با وجود تلاش‌های زیاد صهیونیست‌ها و پشتیبانان آمریکایی و اروپایی آنها مسئله غزه همچنان مسئله اول دنیا است که اعتراض‌ها به جنایات رژیم صهیونیستی در دانشگاههای آمریکا و گسترش آن به دانشگاههای اروپا از نشانه‌های استمرار حساسیت افکار عمومی جهان به مسئله غزه است.

ایشان افزایش روزافزون فشار افکار عمومی بر روی رژیم اشغالگر را ضروری خواندند و افزودند: رفتار وحشیانه و بی‌‌رحمانه سگ هار صهیونیستی باعث اثبات حقانیت موضع جمهوری اسلامی و ملت ایران شد و کشتار سی و چند هزار نفر که نیمی از آنها زنان و کودکان هستند ذات شریر و خبیث رژیم صهیونیستی و حقانیت موضع همیشگی ایران را به همه دنیا نشان داد.

رهبر انقلاب، رفتار آمریکا و دستگاههای مرتبط با آنها را در قبال «اعتراض بدون خشونت و تخریب» دانشجویان معترض به جنایات اسرائیل، دلیل دیگری بر اثبات موضع جمهوری اسلامی ایران در بدبینی به دولت آمریکا دانستند و گفتند: این موضوع به همه نشان داد که آمریکا شریک جرم و همدست صهیونیست‌ها در گناه نابخشودنی کشتار مردم غزه است و برخی حرف‌های به‌ظاهر دلسوزانه آنها هم دروغ است؛ بنابراین موضع جمهوری اسلامی که نمی‌توان به دولت آمریکا خوش‌بین بود و به آن اعتماد کرد، اثبات شد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تنها راه‌حل مسئله فلسطین را پیشنهاد مطرح شده از جانب ایران یعنی بازگشت فلسطین به صاحبان اصلی آن اعم از مسلمان، مسیحی و یهودی خواندند و تأکید کردند: تا وقتی فلسطین به صاحبان خود بازنگردد مشکل غرب آسیا حل نخواهد شد و حتی اگر بیست، سی سال دیگر هم تلاش کنند که رژیم صهیونیستی را سر پا نگه دارند -که ان‌شاءالله نمی‌توانند- این مسئله، حل شدنی نخواهد بود.

رهبر انقلاب افزودند: فلسطین باید به مردم آن بازگردد و پس از تشکیل نظام فلسطینی، خودشان تصمیم بگیرند که با صهیونیست‌ها چه کنند.

ایشان با اشاره به تحرکاتی برای عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی و کشورهای منطقه، گفتند: بعضی‌ها خیال می‌کنند با این کارها مسئله حل خواهد شد در حالی که با فرض عادی شدن روابط رژیم صهیونیستی با کشورهای عربی اطراف، نه تنها مشکل حل نمی‌شود بلکه مشکل متوجه دولت‌هایی خواهد شد که با چشم بستن بر جنایات رژیم اشغالگر با آن دست دوستی داده‌اند و ملت‌ها به جان خود آن دولت‌ها خواهند افتاد.

در ابتدای این دیدار وزیر آموزش و پرورش در گزارشی از مراحل نهایی بازنگری در سند تحول خبر داد. آقای صحرایی، تصویب نقشه‌‌ راه اجرایی سند تحول با محوریت معلمان، برنامه‌های درسی و تربیتی، مدارس و ارزشیابی تحصیلی را از دیگر فعالیت‌ها اعلام کرد.

استخدام کم‌سابقه ۷۰ هزار معلم با اولویت جذب دانشجو-معلمان، تکمیل و ساخت ۲۹۰۰ مدرسه در سراسر کشور، افزایش سهم دانش‌آموزان فنی‌وحرفه‌ای در مقطع تحصیلی متوسطه دوم، پیگیری سیاست «هر دانش‌آموز یک مهارت شغلی» ، ارتقای امور پرورشی و مشاوره‌ای از جمله محورهای گزارش وزیر آموزش‌وپرورش در این دیدار بود.

دیگر خبرها

  • رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه سرگردان و متزلزل شدند
  • رهبر معظم انقلاب: جوانان باید منطق شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر رژیم صهیونیستی» را بدانند
  • رهبر معظم انقلاب در دیدار معلمان: سند تحول را چندسال در کشو گذاشتند و درش را بستند/ به دانشگاه‌های آمریکا و اروپا نگاه کنید؛ نشان می‌دهد ملت‌ها به مسئله غزه حساسند/ باید فشار روی رژیم صهیونیستی روزبه‌روز افزایش پیدا کند
  • رهبر انقلاب: جوانان باید منطق شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر رژیم صهیونیستی را بدانند | ویدئو
  • رهبر انقلاب: باید فشار به رژیم صهیونیستی روزبه‌روز افزایش پیدا کند (فیلم)
  • کتیبه متفاوت با الهام از تخته‌ کلاس درس در حسینیه امام خمینی(ره) | عکس
  • دولت نتانیاهو از درون فروپاشیده است/ خیزش دانشجویان غربی به سایر کشور‌ها کشیده می‌شود
  • لاپید: اگر کابینه نتانیاهو برکنار نشود قیمت‌ها همچنان افزایش می‌یابد
  • با موافقت رهبر انقلاب؛ حکم اعدام بابک زنجانی نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد
  • نامه رهبر انقلاب به دانشجویان منشا تحولات عظیم اروپا و آمریکا شد